Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyszerekről képes leírás - H1N1.tlap.hu
részletek »

Gyógyszerekről - H1N1.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: h1n1.tlap.hu » Gyógyszerekről
Keresés
Találatok száma - 7 db
A macskapöcse sem jó

A macskapöcse sem jó

Nem pusztítja el a pálinka, a sós víz, nem érdekli a C-vitamin és fittyet hány a felgyúrt immunrendszerre, de az erőspaprikára is. Még a köznyelvben macskapöcse paprikának nevezett kis vörös pokolfajzatra is. Népi gyógymódok versus H1N1.

Ájurvéda

Ájurvéda

Az új influenza (H1N1) az emberi, a madár- és a sertésinfluenza keveréke, az A típusú influenzavírusok egyike. Az itt felsorolt tanácsok a tünetek megjelenésekor, sőt a megelőzésre is hasznosak lehetnek. Megelőző módszerek Az influenzafertőzést az immunrendszer megerősítésével védhetjük ki. Az egyik hasznos módszer a pránájáma, vagyis a légzésszabályozás. A hőt termelő pránájámák, mint a kapálabháti (koponyatisztító légzés), illetve a bhásztriká (fújtató légzés) egyaránt erősítik az immunrendszert, valamint szabaddá teszik az orrnyílásokat. Mindkettő esetében a hasizmok segítségével lélegzünk. Az elsőnél a kilégzés erőteljes, míg a belégzés passzív. A másodiknál a ki- és a belégzés is erőteljes.

Egy kínai gyógynövény lehet a H1N1 ellenszere?

Egy kínai gyógynövény lehet a H1N1 ellenszere?

Tajvani kutatók szerint létezik egy olyan növény, amely az eddigi készítményekhez képest sokkal hatékonyabban veheti fel a harcot az új típusú influenza vírusa ellen. A természetes vírusölő összetevőkben gazdag növényt már bevetették a 1918-ban pusztító spanyolnátha ellen is.

Fehérborral a H1N1 ellen?

Fehérborral a H1N1 ellen?

No nem az alkohol védi meg a pácienst, hanem a jó minőségű fehérborokban található qercetin és sikiminsav. A fehérbor mellett kitűnő quercetinforrás a tőzegáfonya, amelynek 100 grammja 150 mg quercetint tartalmaz.

H1N1 ellen homeopátiával

H1N1 ellen homeopátiával

Madár, disznó vagy spanyol? Mit takar az elnevezés? Influenzáról beszélünk, normál esetben a szó egy enyhe, bosszantó téli betegséget jelent, időről időre azonban pánikhangulat uralkodik el körülötte. Különböző fantázianeveken, disznó, madár és titokzatos számokon emlegetik, világjárványt jósolnak. Szerencsére valódi pandémia ritkán lesz, de talán nézzük meg, mit jelentenek a számok és betűk a H1N1 mozaikszócskában.

H1N1 homeopátiás álhír

H1N1 homeopátiás álhír

Van alternatíva, és ez jobb az eredeti javaslatnál, ugyanis elkészült a H1N1 elleni vakcina, a Fluval-P homeopátiás változata, amit ha valaki beszed, védve van az influenzától az oltás káros hatásaitól mentesen.

Macskakarom

Macskakarom

Az Amazonas esőerdeiben megtalálható macskakarom alkalmas lehet különböző gyulladások és fertőző betegségek kezelésére, s a legújabb vizsgálatok szerint a H1N1 influenza szaporodását és a fertőzés kialakulását is megakadályozza.

Tuti menü